Miljøforeningen Akerselvas Venner

 

Akerselvas Venner

Vern Akerselva Miljøpark

Årsmøte 20. mars 2024

Foto av Brekkedammen med kraftstasjonen.

Årsmøte i Miljøforeningen Akerselvas Venner (MAV) holdes 20. mars fra kl 18 i kraftstasjonen Frysja33 i Kjelsåsveien 151 tvers over veien for Stillatorget. Møtet er åpent for alle interesserte, ta gjerne med venner og familie. Det er også mulig for interesserte å melde seg inn i foreningen på møtet.

Adkomst via buss 54 Kjelsås til Stillatorget eller trikk 11 og 12 til Kjelsåsalléen. Vi disponerer fem parkeringsplasser på Frysja33 som fordeles etter behovsmelding på forhånd. Parkering gratis ved Teknisk Museum (6 min. gangavstand) eller mot litt betaling på Stillatorget.

Arrangement før møtet:

Kl. 18.00 Guidet omvisning om Brekke sagbruk m.m. ved Brekkedammen ved Dag Andreassen fra Norsk Teknisk Museum. Oppmøte Frysja 33.

Fra ca kl. 18.30 enkel servering av pizza og mineralvann. Salg av foto av Torbjørn Moen. Lysbildevisning av bilder Akerselva av foreningens fotografer. Salg av bøker Historien om Akerselva og Akerselvas bruer og fosser

Fra kl. 19  Det formelle årsmøtet
Dagsorden i Årsmøte invitasjon under

Arrangement etter årsmøtet:

Dykker og kunstner Darius Wojdyga står for programmet: Et skattkammer av under-naturlige ting –Undervannsopplevelser og smykker laget av gjenstander funnet i Akerselvas dyp. Darius er KHIO student.

DCIM\100GOPRO\GOPR1238.JPG
Årsmøte 20. mars 2024
Rull til toppen